Met ballonvaren is het voor ons allemaal begonnen. Wij zijn uniek met onze ballonvaarten van a tot z. We beginnen met een drankje, waarna we vanaf ons eigen opstijgveld op avontuur gaan. Opstijgen vanaf een andere locatie in Nederland kan natuurlijk ook. Laat u meevoeren door de wind, en kom even helemaal los van de realiteit van alledag. Na afloop sluiten we af met de doop.

Een ballonvaart is perfect te combineren met andere activiteiten op Landgoed Dutch Biz. Van vergadering tot bedrijfsfeest, van huwelijk tot familiedag: op het landgoed kunt u terecht voor alle evenementen en bijeenkomsten.

Onze arrangementen:

• Ballonvaart per persoon v.a. €165,-

• VIP ballonvaart voor 2 personen € 650,-*

• Besloten ballonvaart voor 4 personen € 725,-*

• Besloten ballonvaart voor 5 personen € 825,-*

*VIP- of een besloten ballonvaart, betekend dat u altijd alleen met uw eigen gezelschap in een ballon zit.

Ballonvaren bij Dutch Ballooning is goed geregeld. Na de landing sluiten we af met een champagnedoop/certificaatuitreiking en brengen we iedereen weer terug naar de startlocatie in één van onze Landrovers. Bij een privé ballonvaart kunnen we in overleg de opstijglocatie bepalen zodat we ballonvaren over een gebied naar voorkeur.

Ochtendballonvaart

Bij zonsopgang kan je ook een ballonvaart maken. De stilte in de ochtend en de zon zien opkomen geeft een extra bijzondere ervaring. Het serene en de rust hiervan geven veel ontspanning. Wij kunnen dit u ten zeerste aanbevelen!!

Gaat u mee op avontuur? Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op dutchballooning.nl.