Het ultieme zomergevoel ervaart u uiteraard op het water, ongeacht het seizoen. Voel de warme zon op uw huid terwijl een frisse wind zorgt voor een comfortabele temperatuur. Combineer dat met een hapje en drankje en het belooft een gezellige dag te worden met uw vrienden of collega’s. U kunt bij Dutch Biz een ruime sloep huren voor een onvergetelijke boottocht in Amersfoort. Naast een uitstekende evenementenlocatie bent u dus tevens bij ons aan het juiste adres voor sloepverhuur Amersfoort als u een boottocht wilt organiseren voor een grote groep. In de haven van Amersfoort ligt de sloep waarop u met maximaal 60 personen een ontspannen boottocht zult ervaren.

Boot huren Amersfoort als gezellig uitje

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om een boottocht te organiseren als bedrijfsuitje, vriendenmiddag of een andere gezellige bijeenkomst? Naast diverse evenementen is het tevens mogelijk om een boot te huren in Amersfoort bij landgoed Dutch Biz. U kunt eenvoudig een grote boot huren voor de omgeving Amersfoort. Wanneer u gebruikt maakt van onze bootverhuur Amersfoort, dan kunt u rekenen op een riante sloep om varend te genieten. De grote oranje sloep van Dutch Biz is uitermate geschikt voor een boottocht met het bedrijf, voor een vrijgezellenfeest of een uitje met een andere grote groep. U kunt namelijk zelf aangeven wat uw wensen of voorkeuren zijn. Wilt u met de boottocht een bruisende stad verkennen vanaf het water? Gaat u liever een sloep huren om het ruime sop te ontdekken? Het is allemaal mogelijk bij Dutch Biz. Zo kunnen we zelfs een heerlijke BBQ op de boot organiseren.

Uitgebreid varen op de Eem Amersfoort

De vriendelijke en ervaren crew van Dutch Biz sloepverhuur Amersfoort nemen u en uw gasten onder andere mee naar de Eem. Dat is de enige rivier die begint én eindigt in Nederland. Zo kunt u met de boottocht onder andere uitkomen op het spectaculaire Eemmeer na het varen op de Eem Amersfoort. Er zijn ook andere routes mogelijk. Onderweg kunt u genieten van een verrukkelijke picknick of van een compleet verzorgde borrel. Zo wordt varen op de Eem Amersfoort wel erg interessant voor een gezellig uitje. Door een boottocht bij Dutch Biz te boeken, laat u uw gasten op een unieke manier kennismaken met de adembenemende wateren rondom Amersfoort. Omdat u bij Dutch Biz zelf kunt aangeven wat uw wensen zijn, wordt de boottocht gegarandeerd een groot succes!

Sloep huren Amersfoort bij Dutch Biz

Onze sloep wordt regelmatig verhuurd voor allerlei speciale gelegenheden. Daarom zorgen wij ervoor dat de boot altijd uitstekend onderhouden is. Wanneer u een boottocht boekt bij Dutch Biz, dan huurt u onze sloep inclusief kapitein en crew. Hierdoor kunt u zelf ook heerlijk genieten van het uitzicht, de gezelligheid en natuurlijk het varen in Amersfoort. De sloep heeft ruimte voor maximaal 60 personen. Bovendien is het mogelijk om de sloep te huren in Amersfoort zowel met als zonder catering aan boord. U herkent onze ruime boot aan de karakteristieke oranje kleur. Laat u ook verrassen en verwennen door de gastvrijheid van de crew, het heerlijke eten en de spraakmakenden uitzichten tijdens een boottocht met Dutch Biz.

Boottocht als onvergetelijke ervaring

Dus bent u nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, een gezellig activiteit voor een grote groep vrienden of een ontspannen middag voor de vereniging? Een sloep huren Amersfoort doet u eenvoudig, snel en volledig in overeenstemming met uw persoonlijke voorkeuren bij Dutch Biz. Samen maken we uw boottocht een onvergetelijke ervaring. Tijdens het varen in Amersfoort deelt u een bijzonder ervaring met uw gasten. Ontdek het zelf en geniet ook van een heerlijk ontspannen en onvergetelijke boottocht Amersfoort!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een sloep huren Amersfoort bij Dutch Biz? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of vul eenvoudig het contactformulier in om contact op te nemen. Het is tevens mogelijk om ons telefonisch te bereiken via 033-4779779 om de wensen van uw ideale boottocht te bespreken.