Organiseert u een zakelijke bijeenkomst bij landgoed Dutch Biz in Amersfoort? Door een workshop graffiti te volgen met uw gezelschap zullen zij deze dag lang niet vergeten! De graffiti workshop voor uw zakelijke evenement is een originele activiteit. Alleen bij Landgoed Dutch Biz kunt u op zo’n unieke wijze zakelijkheid met creativiteit combineren. De graffiti workshop is een prettige afleiding. Bij de workshop ligt de focus ook nog eens op creativiteit en teambuilding. Bovendien is het mogelijk om de graffiti workshop geheel naar uw wensen afstemmen. Wilt u ook zo een creatief en origineel element toevoegen aan uw evenement? Of bent u geïnteresseerd in een van de andere activiteiten die Dutch Biz aanbiedt, zoals yoga, wijnproeven, lasergamen? Laat het ons weten en neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Graffiti workshop bij Landgoed Dutch Biz in Amersfoort

Het Landgoed Dutch Biz in Amersfoort is zeer geschikt voor het organiseren van allerlei zakelijke bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan trainingen, vergaderingen, conferenties en presentaties. Kiest u voor het Landgoed Dutch Biz? Dan kunt u rekenen op een locatie in een bosrijke omgeving met een ontspannen sfeer. Om de gedachten van u en uw gasten even op iets anders te brengen en de hersenen te laten ontspannen is het volgen van een workshop een goed idee. Een van onze creatieve workshops is de workshop graffiti. U en uw gasten zullen dan leren omgaan met creativiteit. Ook wordt er sterk gewerkt aan teambuilding tijdens deze graffiti workshop. Dat is echter nog niet alles! Het is zelfs mogelijk om de workshop buiten te volgen. De natuurlijke omgeving van het landgoed zal zorgen voor de nodige inspiratie. Zijn de weersomstandigheden slechter dan voorspelt? Dan is het geen enkel probleem om de graffiti workshop naar binnen te verplaatsen.

Praktische informatie over de workshop

Geen enkel zakelijk evenement is hetzelfde. Daarom kunnen we ook de graffiti workshop geheel naar uw wensen afstemmen. U bepaalt bijvoorbeeld zelf hoelang u en uw gezelschap de creatieve activiteit willen volgen. Het is mogelijk om een graffiti workshop te volgen van minimaal 1,5 uur. De workshop gaat overigens van start bij een minimaal aantal van 10 personen. Uiteraard stemmen wij de kosten van de workshop van tevoren met u af.

Bereikbaarheid landgoed Amersfoort

Tussen de bossen in Amersfoort vindt u het prachtige en rustgevende langgoed Dutch Biz gelegen. De locatie is slechts vijf minuten verwijderd van de A1 en A28. Hierdoor is het landgoed zeer goed te bereiken. Dat is ideaal wanneer u een groot evenement compleet met graffiti workshop organiseert. Wij beschikken tevens over genoeg parkeerplekken om al uw gasten van te voorzien. Bovendien is het mogelijk om het landgoed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amersfoort kunt u de buslijn 56 nemen. Vervolgens uitstappen bij de wijk van Duurstede. Hierna is het nog maar 6 minuten lopen. Bent u enthousiast en zou u graag een workshop graffiti willen toevoegen aan uw evenement? Laat het ons weten via 033-4779779 of [email protected].