Een sfeervolle locatie met authentieke details waar u heerlijk kunt leren koken op hoog niveau. Dat is een beknopte beschrijving van wat u kunt verwachten van de kookworkshops die buiten gehouden worden op het landgoed Dutch Biz. Ontdek uw tot op heden verscholen kookvaardigheden en ontwikkel u als een ware chef-kok tijdens een deskundige kookworkshop gehouden door de ervaren koks van DèliKitchen. Zo’n uitgebreide workshop om te leren koken is leuk om met een groep vrienden te doen of om met collega’s aan deel te nemen als het volgende bedrijfsuitje. Voor zowel particulieren als zakelijke evenementen bent u bij het landgoed Dutch Biz aan het juiste adres. Dus zoekt u nog een leuke workshop of een ander gezellig uitje in de omgeving van Amersfoort? Dutch Biz heeft het allemaal!

Leerzame kookworkshop Amersfoort omgeving

Bent u een fan van bourgondisch eten? Kunt u van tijd tot tijd wel een luxe maaltijd waarderen en zou u het geweldig vinden om zelf ook op dat niveau te koken? Als u in de omgeving van Amersfoort woont of werkt, dan is een kookworkshop op het landgoed van Dutch Biz iets voor u! Cateringbedrijf DèliKitchen organiseert leerzame kookworkshops buiten middenin de natuur op het landgoed. U wordt gedurende de kookcursus begeleid door deskundige chef-koks die graag hun kennis met u delen. Laat u tijdens de kookworkshop verrassen door onze gastvrijheid, de luxe faciliteiten en natuurlijk de biologische en lokale producten die u gebruikt.

Dutch Biz als locatie voor kookcursus Amersfoort

Tussen de bossen midden op de Amersfoortse Berg ligt het landgoed Dutch Biz. Het landgoed bevat onder andere een stijlvolle witte villa. In deze villa vindt u meerdere sfeervolle ruimtes die uitermate geschikt zijn voor diverse evenementen, activiteiten en workshops. Daarnaast is er tevens een verwelkomend café te vinden waar u een gezellige borrel kunt organiseren voor uw gasten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om heerlijk te dineren op het landgoed Dutch Biz. De catering hiervoor wordt volledig verzorgd door DèliKitchen. Zij verzorgen tevens de uitstekende kookworkshop. Verder kent het landgoed een adembenemende omgeving. De prachtige natuur, de enorme bostuin en het ruime terras dragen bij aan de warme, vriendelijke sfeer van het landgoed Dutch Biz. Bovendien is er genoeg parkeergelegenheid. Hierdoor bent u verzekerd van een plekje als u deelneemt aan de leerzame kookworkshop hier in Amersfoort.

Kookworkshop gegeven door DèliKitchen

Gastvrijheid, kwaliteit en maatwerk zijn belangrijke ijkpunten die centraal staan bij Dutch Biz. Dit merkt u tevens tijdens een kookworkshop in de buitenlucht. De kookcursus wordt gegeven door DèliKitchen. Samen koken en verrukkelijk eten proeven is een gedeelde passie van ons. Uiteraard delen we die liefde graag met anderen, in dit geval in de vorm van een kookcursus. Onze chef-koks halen overal hun inspiratie vandaan en delen dit graag met anderen tijdens de kookworkshop. Bovendien werken zij enkel met biologische, lokale en huisgemaakte producten – en dat proeft u ook! Zo gebruikt DèliKitchen alleen honing dat afkomstig is van onze eigen bijen. Dat voegt echt een bourgondisch tintje toe aan de gerechten. Tijdens de kookcursus ervaart u zelf onze passie voor eerlijke, smaakvolle en biologische producten.

Kookworkshops Amersfoort

Heeft u een voorliefde voor bourgondisch eten en zou u graag zelf zo heerlijk willen koken? Dan is een kookcursus bij Dutch Biz iets voor u! Onze chef-koks geven een complete kookworkshop. Wanneer ze de kans krijgen, dan staat de chefs het liefst te grillen en te kokkerellen in de heerlijke buitenlucht. Daarom is het bij Dutch Biz mogelijk om een kookcursus te volgen die buiten plaatsvindt. Dus wilt u leren hoe u culinaire smaakcombinaties creëert? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden voor uw ideale kookworkshop in Amersfoort te bespreken.

Heeft u vragen of wilt u simpelweg meer informatie over de kookworkshops van DèliKitchen op het landgoed Dutch Biz? Laat het ons dan gerust weten. U kunt bijvoorbeeld een bericht sturen naar [email protected] of u kunt even bellen naar 033-4779779. Het is tevens mogelijk om contact met ons op te nemen over de kookworkshops door het contactformulier in te vullen.