Ontdek of u een neus heeft voor wijn tijdens de interactieve wijnproeverij of spijker uw wijnkennis bij tijdens een workshop wijnproeven in Amersfoort op het landgoed Dutch Biz. De ervaring die de wijnproeverij met zich meebrengt is ook uitermate geschikt als bedrijfsuitje of verjaardagsfeestje. Wij hebben een breed scala aan wijnen uit verschillende streken. Daarnaast beschikken we over wijnkennis die we graag met u delen. De wijnproeverij in Amersfoort op het landgoed realiseren we graag samen met u zodat de workshop uitstekend verloopt. Het is namelijk bij ons geen enkel probleem om de wijncursus geheel naar uw wensen afstellen. Dus bent u geïnteresseerd in een gezellige wijnproeverij in Amersfoort? Of zoekt u nog een prachtige locatie voor zakelijke evenementen of particuliere activiteiten? Bij Dutch Biz zit u altijd goed!

Wijnproeverij Amersfoort bij Dutch Biz

De wijncursus in Amersfoort op het landgoed Dutch Biz biedt een mooie en gezellige ervaring om niet te vergeten. Ieder seizoen wisselen we namelijk het wijnarrangement met passende seizoenswijnen. In de zomer en lente zullen wij fruitige en lichte wijnen schenken tijdens de wijncursus in Amersfoort. In het winter- en herfstseizoen zullen de wijnen voller en krachtiger van smaak zijn. Bovendien streven wij ernaar om een goede balans tussen de afkomst van de wijnen te creëren wanneer wij een wijnproeverij organiseren. Zo kunnen wij garanderen dat er altijd wijnen tussen zitten tijdens de wijncursus die bij u in de smaak vallen. Mocht u een complete ervaring tijdens de wijnproeverij willen organiseren, dan kunnen wij de workshop combineren met een heerlijk hapje. Zo zijn onze tapas bereid met lokale seizoensgerelateerde producten. Hierdoor kan het menu bij een wijnproeverij ieder seizoen wisselen. Reden genoeg om vaker een wijnproeven lessen te volgen! Aan het eind van de wijncursus krijgt u de gelegenheid om een wandeling te maken over het landgoed. U kunt een wijnproeverij in Amersfoort bij ons boeken.

Workshop wijnproeven Amersfoort

Deelnemen aan een wijncursus in Amersfoort op het landgoed Dutch Biz is een onvergetelijke ervaring. Met deze workshop tilt u uw wijnkennis naar een hoger niveau en kunt u zichzelf straks een echte wijnkenner noemen. Tijdens de wijncursus leert u namelijk wijnen echt proeven. Bovendien zult u uiteindelijk de streken en druivensoorten beter kunnen onderscheiden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat iedere cursus tot in de puntjes is verzorgd. Zo bieden we onder andere ook heerlijke hapjes aan. Die catering is in handen van onze eigen keuken: DèliKitchen. De wijncursus in Amersfoort bij Dutch Biz is voor de echte wijnliefhebbers die de basistechnieken van het proeven willen leren en hun eigen smaak willen ontdekken. Hierdoor is een wijncursus ook altijd een leuk uitje!

Georganiseerde wijnproeverijen

Een wijnproeverij organiseren in Amersfoort bij landgoed Dutch Biz is een voortreffelijk idee als u nog een gezellig groepsuitje zoekt waarbij u tevens nieuwe kennis opdoet. Tijdens de georganiseerde wijnproeverij kunt u zelf bepalen hoe de workshop eruit komt te zien. Zo kunt u zelf invulling geven aan de middag of avond door een thema te kiezen. Misschien wilt u wel een eigen selectie maken van de wijnen die geproefd worden. Natuurlijk zullen wij u helpen om een workshop wijnproeven perfect samen te stellen. Daarnaast is het tevens mogelijk om de wijnproeverij aan te vullen met onze huisgemaakte lekkernijen, een uitgebreide lunch of een tapasmenu, indien u dat wenst.

Dus bent u klaar voor een fascinerende middag of een avond vol gezelligheid? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Stuur bijvoorbeeld een e-mail naar [email protected] of geef een belletje via 033-4779779. U bent tevens van harte welkom om een persoonlijk gesprek aan te gaan.