Soms vraagt een verjaardag om meer dan een gezellige borrel bij u thuis in de keuken. Als u eens echt wilt uitpakken, is Landgoed Dutch Biz daar de ideale plek voor. In de villa en het café heerst een huiselijke sfeer. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat u en uw gasten zich meteen thuis voelen. Voor u als jarige is het een feestje dat u ongestoord kunt genieten met en van uw gasten.

Afhankelijk van uw wensen kleden wij uw borrel of verjaardagsfeest aan met huisgemaakte hapjes uit DèliKitchen.

De mogelijkheden voor een onvergetelijke verjaardag zijn eindeloos. Op het landgoed zelf zijn veel bijzondere activiteiten mogelijk, zoals een ballonvaart, Wie is de Mol of een boottocht met onze sloep. Die laatste is een feestje op zich. Stelt u zich eens voor: met 60 personen vaart u zo het prachtige Eemmeer op, terwijl u proost op het leven. Of misschien heeft u zin in een swingend feest. Dan zorgen wij voor de juiste muziek die uw feest onvergetelijk maakt.

Wij horen graag hoe u uw bijzondere verjaardag wilt vieren, zodat we er samen met u een feestje van kunnen maken! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.