Een feestelijke borrel is altijd een goed idee! Als u er zelf ook volop van wilt genieten, is het handig om uw borrel buiten de deur te houden. In het voormalige koetshuis is het gezellige café waar u kunt borrelen met uw gezelschap. Wij zorgen voor een gezellige aankleding, verfrissende drankjes en bourgondische hapjes uit DèliKitchen. Bij mooi weer kunnen u en uw gezelschap toosten op het zonnige terras dat uitkijkt op het grote grasveld en de omliggende bossen. Onder het genot van een goed glas wijn, een smaakvol streekbiertje of een lekker glas fris bent u in goede handen om te vieren wat u wilt. Wilt u een borrel die anders is dan anders? Denk dan eens aan onze sloep, die plaats biedt aan 60 personen. Onze bemanning zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten met de wind in uw haren, terwijl u en uw gasten genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Het is mogelijk om na de borrel te genieten van een heerlijk diner. Van buffet tot BBQ en van een diner met meerdere gangen tot een walking dinner: onze chefs verrassen u graag met hun biologische en huisgemaakte gerechten.

Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we u een onvergetelijke ervaring kunnen bieden.

Voordelen van een borrel of diner op Landgoed Dutch Biz
  • Sfeervolle ruimtes voor borrel en diner
  • Huisgemaakte gerechten met biologische- en streekproducten
  • Gastvrijheid en uitstekende service
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Wifi op de hele locatie
  • Alle ruimtes zijn toegankelijk voor mindervalide gasten
Proost met uw dierbaren op een unieke locatie in Amersfoort. Wij denken graag met u mee, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.