Wilt u graag op een bijzondere locatie een high tea in Amersfoort houden of meemaken? Bent u misschien op zoek naar een plek waar u gezellig met een grote groep vrienden of collega’s kunt lunchen of borrelen? Dan is het landgoed Dutch Biz voor u de perfecte uitkomst! Het landgoed Dutch Biz is gelegen op een bijzondere locatie in Amersfoort waar u heerlijk kunt genieten van een unieke high tea of een gezellige high wine. Bent u geïnteresseerd in zo’n high tea in Amersfoort? Lees dan gerust verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is wat betreft evenementen voor grotere groepen op het landgoed Dutch Biz.

High Tea Amersfoort

Voor een lekkere lunch bestaande uit bourgondische hapjes onder het genot van een goed glas wijn, een smaakvol streekbiertje, een lekker glas fris of een heerlijk kopje koffie of thee, bent u bij Dutch Biz in goede handen. Ons personeel zorgt voor een gezellige aankleding en voor een uitstekende service. Voor een high tea in Amersfoort voor een grote aantal mensen bent u bij Dutch Biz dus op het juiste adres. Op het landgoed kunt u vieren wat u wilt en volop genieten van uw vrije dag! Zo kunt u niet alleen een high tea op deze bijzondere locatie te beleven. Ook als u wilt borrelen in Amersfoort met het gehele bedrijf zit u bij Dutch Biz goed.

Een zeer bijzondere locatie

Het landgoed Dutch Biz bevindt zich midden op de Amersfoortse Berg en is gelegen in een bosrijke omgeving. Hierdoor is Dutch Biz gelegen op een authentieke, sfeervolle en bijzondere locatie in Amersfoort. Het landgoed beschikt over een prachtige witte villa met verschillende sfeervolle ruimtes en over een gezellig café waar u heerlijk kunt dineren en borrelen. Bij mooi weer kunnen u en uw gasten toosten op het zonnige terras dat uitkijkt op het grote grasveld en op de omliggende bossen. Het personeel zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes tijdens het grote evenement. Een high tea of borrelen in Amersfoort voor grote groepen wordt bij Dutch Biz hierdoor wel heel speciaal. Daarnaast kunt u op de hele locatie gebruik maken van ons WiFi-netwerk. Bovendien beschikt het landgoed Dutch Biz over voldoende parkeergelegenheid. Er zijn tevens genoeg ruimtes die toegankelijk zijn voor mindervalide gasten. Hierdoor kan werkelijk iedereen genieten van een bijzondere high wine of high tea in Amersfoort.

Borrelen in Amersfoort

Een feestelijke borrel is altijd een goed idee! Borrelen in Amersfoort wordt nog bijzonder als u deze organiseert op het landgoed Dutch Biz. Daar kunt u er zelf als organisator ook volop van genieten. Bovendien kunt u op het landgoed Dutch Biz niet alleen terecht voor een high tea, maar ook voor een high wine in Amersfoort zit u bij ons goed. Een high wine betekent bij Dutch Biz heerlijk genieten met een grote groep mensen van luxe hapjes met een glas bubbels of een glas wijn. Ook is het mogelijk om na de borrel te genieten van een heerlijk diner. Van buffet tot BBQ en van een diner met meerdere gangen tot een walking dinner! Onze chefs verrassen u en uw gasten graag met biologische en huisgemaakte gerechten van onze catering DèliKitchen. Dat geldt zowel voor het borrelen als de high tea in Amersfoort gehouden op het landgoed Dutch Biz.

Proost ook met uw dierbaren op een unieke locatie in Amersfoort. Wij horen altijd graag uw wensen. Bovendien denken wij graag met u mee over de mogelijkheden voor een high wine, borrelen of high tea in Amersfoort.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Laat het ons dan vooral weten! U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected] of door het formulier in te vullen op onze contactpagina. Heeft u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek? Dan kunt u ons tevens telefonisch bereiken via 033-4779779.