Een speciaal jubileum vraagt om een minstens zo bijzondere locatie om het te vieren. Zoekt u een jubileum locatie waar u zorgeloos feest kunt vieren en genieten van het gezelschap van uw gasten? Landgoed Dutch Biz kan het verschil maken voor uw memorabele moment. De liefde samen vieren, stilstaan bij een werkjubileum of afscheid nemen als u met pensioen gaat. Jubilea zijn altijd uitstekend momenten om aandacht te besteden aan dit soort bijzondere mijlpalen. Op het Landgoed Dutch Biz kunt u dit geheel naar wens vieren. Zo kunnen u en uw genodigden genieten van een volledig verzorgde borrel, een uitgebreid diner of zelfs een dag vol leuke activiteiten en culinaire verwennerij. Dutch Biz kijkt namelijk altijd vooraf samen met u naar de mogelijkheden zodat alles precies verloopt zoals u wilt. Dus gaat u binnenkort een feest geven om aandacht te besteden aan een bijzondere prestatie? Landgoed Dutch Biz is dé locatie waar het een gegarandeerd succes wordt!

Landgoed Dutch Biz als jubileum locatie

Wanneer u iets te vieren heeft, dan wilt u dat misschien een keer anders aanpakken dan normaal. Dat geldt doorgaans voor exceptionele gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van een diploma, vieren dat u voor een opmerkelijk aantal jaar in dienst bent of een ander moment waar u graag bij stil wilt staan. Als u deze prestaties wilt bejubelen, dan zoekt u vanzelfsprekend een perfecte zaal of locatie ervoor. Landgoed Dutch Biz tovert zich maar al te graag om tot uw ideale jubileum locatie. Gelegen op het hoogste punt in de Amersfoortse bossen pronkt de prachtige witte villa van Dutch Biz. In dit sfeervolle gebouw kunt u allerlei bijeenkomsten organiseren als particulier of als zakelijke klant. Daarnaast beschikt het Landgoed Dutch Biz tevens over een gezellig café dat zich uitstekend leent voor een gemoedelijke borrel, diner of feest. Het is overigens bij ons ook mogelijk om uw jubileum in de frisse buitenlucht te vieren in onze groene bostuin.

Zorgeloos uw jubileum vieren

Naast een prachtige locatie biedt Dutch Biz ook goede service. Zo denken wij graag met u mee zodat uw jubileum er eentje wordt om nooit meer te vergeten. We delen bijvoorbeeld allerlei praktische jubileum vieren tips met u. Daarnaast bieden we een luisterend oor om uw wensen en voorkeuren te leren. In de huiselijke, gezellige omgeving van het Landgoed Dutch Biz kunt u tevens op ontspannen wijze genieten. Ons enthousiaste en gastvrije team zorgt dat u en uw gasten in de watten worden gelegd. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens het vieren van uw bijzondere jubileum. De catering van uw feest ligt ten slotte in de deskundige handen van onze eigen keuken, DèliKitchen. Om heerlijke gerechten te creëren gebruiken zij enkel biologische, seizoensgerelateerde en lokale ingrediënten.

Direct uw ideale jubileum locatie huren

Staat u te springen om het landgoed zelf met eigen ogen te aanschouwen? Wilt u ook zo’n onvergetelijk jubileum op het Landgoed Dutch Biz beleven? Vertel ons uw wensen door direct contact op te nemen! U kunt ons telefonisch bereiken via 033-4779779 om een afspraak in te plannen. Dan bespreken we met een kopje koffie uw wensen en ideeën. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding van de jubileum locatie en de catering. Overigens is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar [email protected]. Heeft u geen jubileum locatie nodig, maar zoekt u nog een prachtige plek om een ander zakelijke of particuliere bijeenkomst te organiseren? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden! Landgoed Dutch Biz is de ideale locatie om deel te nemen aan diverse activiteiten en het team staat klaar om u te helpen met het organiseren van allerlei evenementen.