Soms vraagt een verjaardag om meer dan een gezellige borrel bij u thuis. Wilt u bijvoorbeeld uw verjaardag vieren in Amersfoort en zoekt u daar nog een feestlocatie voor? Heeft u geen zin om zelf in de keuken te staan om alle hapjes te maken? Overweeg dan om uw verjaardag te vieren in Amersfoort bij Dutch Biz. Als u eens echt wilt uitpakken op deze bijzondere dag, dan is Landgoed Dutch Biz daar de ideale plek voor. In de villa en het café heerst een huiselijke sfeer die al uw gasten verwelkomt. Daarnaast staat ons enthousiaste team klaar om u en uw gasten meteen op uw gemak te laten voelen. Voor u als jarige is het een feestje waarvan u ongestoord kunt genieten samen met uw gasten. Dus bent u binnenkort jarig en wilt u uw verjaardag vieren in Amersfoort en die omgeving? Het kan geheel zoals u wilt op het Landgoed Dutch Biz.

Verjaardag vieren Amersfoort

Overweegt u om uw verjaardag te vieren in de omgeving van Amersfoort en is uw oog gevallen op Dutch Biz als feestlocatie? Dan kunt u rekenen op uitstekende service, gastvrijheid en een feest dat geheel in lijn met uw wensen is georganiseerd. De mogelijkheden om een onvergetelijke verjaardag te vieren in Amersfoort bij Dutch Biz zijn eindeloos. Op het landgoed zelf zijn veel bijzondere activiteiten mogelijk. Maak bijvoorbeeld met uw gasten een spraakmakende ballonvaart mee, ontdek de omgeving tijdens een boottocht met onze sloep of speel het spel ‘Wie is de Mol?’. Kiest u voor de boottocht? Dat is een feestje op zichzelf. Stelt u zich eens voor: met 60 personen vaart u zo het prachtige Eemmeer op terwijl u proost op het leven.

Feestlocatie compleet met catering

Misschien wilt u juist uw verjaardag vieren in Amersfoort in de vorm van een groot swingend feest. Dan zorgen wij voor de juiste muziek die uw feest onvergetelijk maakt. Afhankelijk van uw wensen kleden wij uw borrel of verjaardagsfeest tevens aan met huisgemaakte hapjes. De catering kunt u namelijk geheel overdragen aan onze eigen keuken, DèliKitchen. Zij gebruiken enkel zorgvuldig uitgekozen biologische ingrediënten om de heerlijkste gerechten en hapjes te maken. Zo proberen de chefs zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken. Bovendien halen ze hun inspiratie uit de omgeving. Hierdoor kunt u tijdens uw verjaardag zorgeloos genieten van een mix tussen traditionele en vernieuwende gerechten, indien gewenst.

Verjaardag vieren Amersfoort op Landgoed Dutch Biz

Bent u overtuigd en kunt u niet wachten om uw volgende verjaardag groots te vieren op het Landgoed Dutch Biz? Neem dan direct contact met ons op. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw verjaardagsfeest een daverend succes zal zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we uitvoerig uw wensen en voorkeuren bespreken. Wanneer u besluit uw verjaardag te vieren in Amersfoort op Landgoed Dutch Biz, dan ligt er een geweldige middag of avond in het vooruitschiet. Wij ontzorgen u, de jarige, compleet zodat u tevens heerlijk kunt genieten van een gezellige dag. Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons een belletje geven via 033-4779779. Daarnaast is het tevens mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] of het contactformulier in te vullen. Een geweldige, onvergetelijke verjaardag vieren in Amersfoort doet u zorgeloos op het Landgoed Dutch Biz!