Borrelen met uw collega’s of zakenrelaties is nét wat leuker op een bijzondere locatie. Het café is een ideale plek voor een zakelijke borrel, die wij graag voor u verzorgen met huisgemaakte hapjes en mooie wijnen en bieren.

Bij mooi weer kunt u borrelen op het gezellige terras dat grenst aan het grote open grasveld. Een borrel is ook goed te combineren met andere activiteiten, wat dacht u van borrelen op de boot? In de haven ligt een mooie sloep waar maximaal 60 personen op kunnen. Wij brengen u vanaf het landgoed naar de haven van Amersfoort, waarna de wereld aan uw voeten ligt. Van borrelen op het prachtige Eemmeer tot een vaart naar Amsterdam: het kan allemaal!

Voor een diner zijn de mogelijkheden eveneens zeer uitgebreid. Van een bourgondisch buffet tot een tongstrelend diner met meerdere gangen. Voor ons staat voorop dat u en uw zakenrelaties in de watten gelegd worden. Wij werken graag met biologische, huisgemaakte en lokale producten en gerechten, waarmee we een bijzondere smaakbeleving bieden. Laat u betoveren door de mooie omgeving en de culinaire verwennerij van onze koks.

Heft u binnenkort het glas op deze bijzondere locatie? Vertel ons uw wensen, wij ontvangen u graag!