Zoekt u een ruimte voor een inspirerende presentatie? Neem dan contact met ons op! Het landgoed Dutch Biz is gelegen in een bosrijke omgeving. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer waar u en uw gezelschap zich thuis zullen voelen. Het centrale punt van het landgoed is de villa. De villa bevat overigens meerdere ruimtes die perfect zijn om een presentatie te geven. Iedere ruimte is namelijk uitgerust met de apparatuur die u nodig heeft om de presentatie te geven. Bent u overtuigd om het evenement te organiseren bij ons? Of wilt u een kijkje komen nemen op het Landgoed Dutch Biz voordat u een beslissing neemt? U bent bij ons altijd van harte welkom. Wacht daarom niet langer en bel direct!

Presentatieruimte huren

Denkt u erover na of u een presentatie wilt geven op een locatie buiten het bedrijf? Dan bent u vast druk bezig met het doorspitten van geschikte locaties. Gelukkig hoeft u nu niet meer verder te zoeken! Op het Landgoed Dutch Biz kunt u namelijk allerlei evenementen organiseren. Deze locatie tussen de Amersfoortse bossen maakt van uw presentatie een unieke ervaring. Of u nou een nieuw product lanceert of dat u de doelen van de komende periode wilt laten zien, de natuurlijke omgeving leent zich er perfect voor. U zal ook niet verder hoeven te denken over het meenemen van presentatie apparatuur, want iedere ruimte heeft plasmaschermen en een aansluiting voor uw laptop. Wanneer u een audioversterking nodig heeft, zoals een microfoon, regelen wij ook dat voor u. Wij vinden het belangrijk dat deze dag geheel naar u wens verloopt. Daarom zouden we graag met u om de tafel gaan om een plan te maken voor uw evenement.

Redenen om te kiezen voor Dutch Biz

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een van de ruimtes van Dutch Biz. Wanneer u een presentatieruimte huurt bij ons, dan garanderen wij u dat de ruimte van alle gemakken is voorzien. Ons doel is om uw presentatie onvergetelijk te maken voor al uw gasten. Daarom stemt u eenvoudig de dag geheel naar uw wensen af. De dag zou bijvoorbeeld compleet gemaakt kunnen worden door een van onze activiteiten toe te voegen. Wij bieden leuke workshops aan zoals yoga, wijnproeven of schilderen. Ook is het mogelijk om een spel te doen. Denk hierbij aan een constructie challenge om het groepsgevoel te versterken of maak een ballonvaart over Amersfoort. De villa zorgt in ieder geval voor een knusse en huiselijke sfeer waar iedereen zich op zijn gemak zal voelen. Dankzij de prachtige omgeving kunnen we de presentatie zelfs buiten organiseren! Daarnaast bieden wij de optie om de catering tijdens uw evenement te verzorgen. Tot slot is de locatie zeer goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Kortom, redenen genoeg!

Hapje, drankje of volledig diner bij uw presentatie

Met trots kunnen wij u vertellen dat we samenwerken met een van de beste cateraars uit Amersfoort! Onze chefs toveren met passie en plezier een lunch of diner op tafel van zorgvuldig uitgekozen producten. Zij werken alleen met biologische, seizoensgebonden producten. Dat zorgt ervoor dat het eten altijd bomvol smaak zit! Bovendien is het mogelijk om een borrel te organiseren na de presentatie in ons café. DéliKitchen creëert de lekkerste hapjes en drankje speciaal voor u. Verder kunt u ervoor kiezen om na uw presentatie een barbeque of buffet te organiseren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 033-4779779 of mail naar [email protected].