Zoekt u een inspirerende ruimte om trainingen te geven? Of heeft u dringend een trainingslocatie in Amersfoort nodig waar u een cursus kunt geven? In dat geval kunt u terecht op het landgoed Dutch Biz. De huiselijke villa en de groene omgeving van het landgoed vormen de perfecte combinatie voor een trainingslocatie. Bovendien beschikt Dutch Biz over diverse sfeervolle ruimtes die perfect zijn voor cursussen. Uiteraard zijn de ruimtes uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur. Kortom, u kunt stoppen met uw zoektocht naar een trainingsruimte Amersfoort. Dutch Biz heeft de uitstekende cursusruimte voor u! Laat ook vooral uw wensen weten voor uw ideale trainingslocatie Amersfoort. Dan zorgen we er samen voor dat de trainingen een daverend succes worden.

Trainingslocatie Amersfoort regelen

Wanneer u een training aan het organiseren bent in de omgeving van Amersfoort, dan bent u hoogstwaarschijnlijk druk met het regelen van een trainingslocatie in Amersfoort. De trainingsruimtes in Amersfoort van het landgoed Dutch Biz lenen zich uitstekend voor het houden van diverse evenementen en speciale gelegenheden. Zo zijn de trainingsruimtes onder andere voorzien van flipovers en moderne audiovisuele ondersteuning. U maakt eenvoudig gebruik van plasmaschermen en geluidssystemen. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw laptop draadloos te koppelen als u een trainingsruimte in Amersfoort huurt van het landgoed Dutch Biz. Indien u uw persoonlijke voorkeuren voor de trainingslocatie Amersfoort met ons communiceert, kunnen we alles geheel in orde maken. Zo garanderen wij dat u moeiteloos en onbezorgd aan de slag kunt met uw training in de gewenste opstelling.

Waarom Dutch Biz als trainingsruimte Amersfoort?

Bent u op zoek naar een trainingslocatie Amersfoort die van alle gemakken voorzien is? Dan is een trainingslocatie Amersfoort van Dutch Biz een aanrader. Gelegen in het natuurgebied midden op de Amersfoortse berg en omringd door bossen vindt u het landgoed Dutch Biz. Die prachtige locatie is ten eerste al een goede reden om Dutch Biz te overwegen als trainingsruimte Amersfoort. Een tweede reden zijn de luxe faciliteiten. Op het landgoed staat een imposante witte villa. In deze villa vindt u verschillende ruimtes die zich uitstekend lenen voor allerlei activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje, een bruiloftsfeest of een trainingslocatie Amersfoort. Verder beschikt het landgoed over een riante bostuin en een ruim terras waar u na afloop van de cursus nog even wat zonnestralen kunt pakken. Uiteraard zijn er genoeg parkeerplaatsen bij het landgoed Dutch Biz voor u en uw gasten. Al deze redenen bij elkaar geven duidelijk antwoord op de vraag waarom u Dutch Biz kiest als trainingslocatie Amersfoort!

Combinatie borrelen, dineren en trainingslocatie Amersfoort

Naast de indrukwekkende locatie en de luxe faciliteiten beschikt het landgoed tevens over een uitnodigend café. U kunt ervoor kiezen om de trainingslocatie Amersfoort van Dutch Biz te combineren met een borrel of diner. Na de training even met z’n allen heerlijk genieten van een drankje met een versnapering is geen probleem bij ons. Het is tevens mogelijk om te dineren bij Dutch Biz. De catering ligt in de deskundige handen van DèliKitchen. Enkel biologische, lokale en huisgemaakte producten en gerechten worden gebruikt om een verrukkelijk bourgondisch diner of buffet op tafel te zetten. Voor het eten in combinatie met een trainingslocatie Amersfoort kunt u bij Dutch Biz kiezen uit een BBQ, buffet of diner.

Perfecte trainingslocatie Amersfoort huren

Dus bent u van plan een cursus te geven en wilt u graag de perfecte trainingslocatie in Amersfoort huren? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Dan bespreken alle mogelijkheden en wensen om onze trainingslocatie Amersfoort om te toveren in de ideale trainingsruimte. Voor vragen of aanvullende informatie om een trainingsruimte Amersfoort te huren op het landgoed Dutch Biz kunt u tevens ons benaderen. Stuur ons een bericht door het contactformulier in te vullen of schrijf een e-mail naar [email protected]. We zijn tijdens kantooruren ook telefonisch bereikbaar op 033-4779779. Daarnaast nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.