Zou u graag willen genieten van bourgondisch eten in de omgeving van Amersfoort? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat de catering compleet kan verzorgen voor uw evenement? Dan bent u bij DèliKitchen aan het juiste adres. Met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten zoals verse groenten, biologisch vlees en vers gebakken brood maken wij van iedere maaltijd een culinair feestje! Zo verzorgen wij onder andere de catering in Amersfoort op het landgoed Dutch Biz. Zowel daar als bij ons staan kwaliteit, gastvrijheid en maatwerk hoog in het vaandel. Dus voor uitstekend evenementen catering of heerlijk bourgondisch eten in Amersfoort kunt u ons altijd benaderen!

Catering in Amersfoort

Met DèliKitchen verzorgen wij catering in de hele omgeving van Amersfoort. U kunt ons inschakelen voor evenementen catering van bijvoorbeeld een bedrijfsevenement of een verjaardagsfeest. Wij maken voor alle catering in Amersfoort enkel gebruik van biologische, lokale en huisgemaakte producten en gerechten. Wij vinden het van groot belang dat we weten wat we eten. Daarom werkt DèliKitchen met eerlijke, smaakvolle en met zoveel mogelijk producten uit de omgeving van Amersfoort. Een bijzonder weetje is dat wij zelfs de honing gebruiken van onze eigen bijen. Dat maakt het eten van onze catering toch net even iets bourgondischer

Evenementencatering op landgoed Dutch Biz

DèliKitchen verzorgt alle evenementencatering op het landgoed Dutch Biz. Dit landgoed is gelegen op een unieke, sfeervolle en bijzondere locatie in Amersfoort. Op het landgoed Dutch Biz staat een prachtige witte villa compleet met een gezellig authentiek café waar u heerlijk kunt dineren en borrelen. Wat betreft de catering in Amersfoort heeft u de keuze van buffet tot BBQ en van een diner met meerdere gangen tot een walking dinner! Onze chefs verrassen u graag met al onze biologische en huisgemaakte gerechten. Bourgondisch eten in Amersfoort doet u dus onder andere bij Dutch Biz!

Samen koken en proeven is een gedeelde passie van ons en de liefde die we in de gerechten en recepten steken, willen we graag met u delen. Als familie koken wij regelmatig bij DèliKitchen samen en in de keuken ontstaan altijd weer nieuwe gerechten voor het landgoed. Daarnaast halen onze chefs overal inspiratie vandaan. Zij combineren dit met hun eigen smaak. Het resultaat is een mix tussen traditionele en vernieuwende gerechten.

Catering voor bourgondisch eten Amersfoort

Bourgondisch genieten is een beleving en daarom verstoppen onze chefs zich niet graag in een afgesloten keuken. Als ze de kans krijgen koken en grillen ze het liefst in de buitenlucht, terwijl u toekijkt onder het genot van een lekker drankje. We kunnen met trots vertellen dat we beroemd zijn om onze barbecues en om onze verrassende gerechten van de grill! Op ons landgoed Dutch Biz kunt u volop genieten van bourgondische hapjes en drankjes. En indien u graag in uw eigen omgeving wilt genieten van de culinaire verwennerij, dan komen wij van DèliKitchen graag met onze catering in Amersfoort naar u toe. Van een bedrijfsfeest tot een opening én alles wat daar tussenin zit.

Wilt u ook genieten van culinaire smaakcombinaties? Wij van DèliKitchen denken graag met u mee over de invulling van uw evenementen catering. Neem hiervoor gerust contact met ons op, dan zullen we samen alle mogelijkheden bespreken!

Heeft u verder nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Laat het ons dan vooral weten! Stuur ons een bericht door te mailen naar [email protected] of door simpelweg het formulier in te vullen op onze contactpagina. Als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek over evenementen catering in Amersfoort, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 033-4779779.