DèliKitchen

Wij willen weten wat we eten en daarom werken wij met eerlijke, smaakvolle en het zoveel mogelijk producten uit de omgeving van Amersfoort. Onze keuken is niet in één woord te vangen. Onze chefs halen de inspiratie overal vandaan en combineren dit met hun eigen smaak. Als familie koken wij regelmatig samen en in de keuken ontstaan dan nieuwe gerechten voor het landgoed. Samen koken en proeven is een gedeelde passie van ons en de liefde die we in de gerechten en recepten steken, willen we graag met u delen in DèliKitchen. Het resultaat is een mix tussen traditionele en vernieuwende gerechten.

Bourgondisch genieten is een beleving en daarom verstoppen de chefs zich niet graag in een afgesloten keuken. Als ze de kans krijgen koken en grillen ze het liefst in de buitenlucht, terwijl u toekijkt onder het genot van een lekker drankje. We kunnen met trots vertellen dat we beroemd zijn om onze barbecues en verrassende gerechten van de grill! Een bijzonder weetje: wij gebruiken honing van onze eigen bijen. Met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten als verse groenten, biologisch vlees en versgebakken brood maken wij van iedere maaltijd een culinair feestje.

Wilt u in uw eigen omgeving genieten van de culinaire verwennerij van DèliKitchen? Wij komen graag naar u toe met onze catering. Van bedrijfsfeest tot opening en alles daar tussenin, wij denken graag met u mee over de invulling van uw evenement.

Geniet van culinaire verwennerij en verrassende smaakcombinaties in DèliKitchen, neem contact met ons op voor meer informatie.