De historische sfeer van het voormalige koetshuis maakt het café een gezellige en levendige plek. Met openslaande deuren naar het terras en uitzicht op het grote, open grasveld voelt u zich hier direct op uw gemak. In de zomer kunt u genieten van een borrel of barbecue op het grote, zonnige terras. In de winter maken we het binnen gezellig met de haard aan, terwijl u geniet van gerechten van het seizoen uit onze DèliKitchen.

Het café is geschikt voor borrels, diners en feesten. Heeft u de hele dag vergaderd in de villa? Dan is het heerlijk om op informele wijze af te sluiten in het café. Ons team doet er alles aan om u een prettige ervaring op Landgoed Dutch Biz te geven.

Het café biedt volop mogelijkheden voor gezelschappen van verschillende groottes. Met een selectie van smaakvolle hapjes en verfrissende drankjes en volop keuze uit versbereide hapjes worden uit onze DèliKitchen is het café een bourgondische hotspot op het terrein.

Ontdek de sfeer, gezelligheid en verwennerij van ons café, wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op voor een afspraak.