Welkom!

Landgoed Dutch Biz is een authentieke en sfeervolle locatie met ruime parkeergelegenheid. In midden Nederland, op het hoogste punt van Amersfoort. Op deze evenementenlocatie kunt u terecht met verschillende zakelijke en particuliere events en bijeenkomsten.

Ons team

Dutch Biz is in 2003 door Judith den Hartog opgericht naast Dutch Ballooning, één van de oudste ballonvaartbedrijven in Nederland. Judith bouwde het ballonvaartbedrijf uit tot een gerenommeerd evenementenbedrijf. Haar zes kinderen, vijf dochters en één zoon, hebben dezelfde ondernemersgeest als hun moeder en al gauw groeide Landgoed Dutch Biz uit tot een echt familiebedrijf. In oktober 2018 deed Judith een stapje terug. Zij heeft nu een adviserende rol en haar kinderen vormen het hart van de organisatie. Zoon Aäron en dochter Joëlle staan samen aan het roer van Dutch Biz, waarbij Joëlle vooral alles achter de schermen regelt. Zoon Aäron heeft de eindverantwoordelijkheid voor het landgoed en zorgt dat alles operationeel vlekkeloos verloopt. De hele familie maakt, samen met een team van enthousiaste en betrokken medewerkers, van Dutch Biz een warme plek waar het goede leven en gastvrijheid centraal staan.

Onze filosofie

Gastvrijheid, kwaliteit en maatwerk staan centraal op Landgoed Dutch Biz. Als familie genieten we graag van het goede leven en dat gevoel delen we graag met onze gasten. Met veel liefde, warmte en hartelijkheid wordt iedere borrel, vergadering, training en bruiloft perfect verzorgd. Daarnaast is catering op uw eigen locatie ook mogelijk, geheel in de stijl en sfeer van Dutch Biz. Laat u verrassen en verwennen door onze gastvrijheid, luxe faciliteiten en verse en huisgemaakte gerechten.

Wij heten u van harte welkom voor een kennismaking met Landgoed Dutch Biz, de koffie staat voor u klaar! Neem contact met ons op voor een afspraak.

Onze mogelijkheden

Zakelijk

Door de verscheidenheid aan locaties kunnen we een palet aan mogelijkheden aanbieden zoals: trainingen, workshops, conferenties en vergaderingen.
Meer informatie

Particulier

Zo ook bieden wij diverse mogelijkheden voor bruiloften, condoleances, jubileumfeesten, borrels en diners.
Meer informatie

Activiteiten

Voor de actievelingen organiseren we ook boottochten, ballonvaarten, teambuilding en andere activiteiten.
Meer informatie

Locatie

De twee prachtige villa’s zijn omgeven door een bosrijk gebied, gelegen naast een groot open grasveld met een zonovergoten terras. Dit én een rustgevende ambiance maken van Landgoed DutchBiz een toplocatie met allure.
Meer informatie