Wilt u graag uw klanten en zakenrelaties op een bijzondere manier kennis laten maken met uw producten of diensten? Of bent u van plan om een onvergetelijk evenement in Amersfoort te organiseren? Nodig ze dan uit op het landgoed Dutch Biz! Dan zorgt u voor een unieke ervaring waar men nog lang over zal praten. Het landgoed Dutch Biz is namelijk een populaire feestlocatie in Amersfoort voor het organiseren van zakelijke en feestelijke evenementen. Dus zit u in de evenementenorganisatie van een bedrijf en zoekt u nog een prachtige ruimte om te huren in Amersfoort? Dutch Biz biedt de oplossing!

Evenementen in Amersfoort organiseren

Mocht u geïnteresseerd zijn in het organiseren van een evenement in de omgeving van Amersfoort, dan is het landgoed Dutch Biz voor u de perfecte locatie. Denk aan de presentatie van uw foodconcept met foodtrucks, een congreslocatie voor specialisten uit uw branche of een inspirerend bedrijfsevenement voor medewerkers en relaties. Dat kan allemaal op het landgoed Dutch Biz! Ieder evenement is uniek en daarom denken wij graag met u en de evenementenorganisatie mee over de mogelijkheden. Laat dus vooral uw wensen weten. Dan kunnen we er samen geslaagde evenementen in Amersfoort van maken. Zo hebben wij evenementenlocaties, feestlocaties, congreslocaties en ruimte te huur in Amersfoort voor diverse feesten en evenementen.

Dutch Biz als de perfecte evenementenlocatie Amersfoort

Midden op de Amersfoortse Berg tussen de bossen is het landgoed Dutch Biz te vinden. Het is een bijzonder sfeervolle locatie met authentieke kenmerken. Op het landgoed staat ten eerste een prachtige witte villa. Deze villa beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor verschillende soorten evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een feestlocatie, bruiloft locatie of evenementenlocatie. Daarnaast beschikt het landgoed over een gezellig café waar u een heerlijke borrel kunt organiseren voor uw gasten. De catering komt uit onze DèliKitchen. Daar werken we met biologische, lokale en huisgemaakte producten en gerechten. Het landgoed ligt in een bosrijke omgeving met prachtige natuur. Bovendien heeft Dutch Biz de beschikking over een enorme bostuin en over een ruim terras waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten. Verder heeft het landgoed genoeg parkeerplekken voor al uw gasten en het merendeel van de ruimtes zijn toegankelijk ingericht voor de mindervaliden. Dus zoekt u in Amersfoort nog een evenementenlocatie? Dutch Biz staat voor u klaar!

Bijzondere feestlocatie Amersfoort huren

Naast het feit dat het landgoed zich optimaal leent voor de organisatie van zakelijke evenementen, is het ook een perfecte locatie voor particuliere evenementen. Op ons terras en in ons café kunt u heerlijk borrelen en dineren. Ons personeel zorgt ervoor dat u werkelijk zorgeloos kunt genieten. Voor het eten heeft u de keuze uit een BBQ, een buffet, een diner met meerdere gangen of zelfs een walking dinner. Onze chefs verrassen u graag met onze heerlijke huisgemaakte, lokale en biologische gerechten.

Bent u klaar voor een onvergetelijke evenement in Amersfoort? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. Een ruimte huren in Amersfoort is bij Dutch Biz in een mum van tijd geregeld.

Indien u nog vragen heeft of op zoek bent naar meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons een bericht sturen door simpelweg te mailen naar [email protected] of door het formulier in te vullen op onze contactpagina. In het geval dat u meer behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 033-4779779.