Naast evenementen en diverse activiteiten is onze prachtige locatie ook uitermate geschikt voor het geven of volgen van een schilderworkshop. Het landgoed Dutch Biz ligt vlak bij Amersfoort op de Amersfoortse Berg. Omgeven door bossen biedt onze locatie in alle seizoenen prachtige kleurschakeringen die u en de andere deelnemers als inspiratie kunnen gebruiken tijdens de schilderworkshop. Het stralende middelpunt van het landgoed is de prachtige villa. Dit gebouw, met zijn rieten dak en witte muren, is al een romantisch onderwerp voor een schilderworkshop. Binnen vindt u vijf sfeervolle ruimtes voor kleine gezelschappen. In elke ruimte zijn meerdere opstellingen mogelijk zodat u in overleg met ons de ideale omgeving kunt creëren voor uw schildercursus. Bovendien is elke ruimte voorzien van moderne media. Hierdoor kunt u tijdens de schilderworkshop eventueel voorbeelden opzoeken. Ook buiten komt u genoeg inspiratie tegen voor een inspirerende schilderworkshop. Waar u ook voor kiest, het is duidelijk dat de mogelijkheden voor het bijwonen of organiseren van een schilderworkshop bij ons zeer uitgebreid zijn.

Schildercursus in prachtig Amersfoort

Zoals gezegd ligt Landgoed Dutch Biz op een prachtige en unieke locatie. Elk seizoen biedt de natuur om ons heen een prachtig schouwspel dat vastgelegd kan worden tijdens een schilderworkshop. De vele tinten groen van de zomer worden in de herfst opgevolgd door een schakering aan rood en bruin. Ook in de winter, met soms de nevel tussen de bomen of als het meezit sneeuw, biedt onze locatie een mooi tafereel voor een schildercursus. In de lente wordt u omringt door het felle groen van de ontwakende bossen. Niet alleen de kleuren zullen bijdragen aan geslaagde schilderlessen. Ook de rust en de stilte en het gezang van vogels geven uw schilderlessen sfeer. U heeft tijdens de schilderworkshop de mogelijkheid om uw groep mee naar buiten te nemen om daar de natuur met al zijn kleuren te ervaren en te schilderen.

Gastvrij en vriendelijk

Tijdens uw schilderworkshop zorgen wij er natuurlijk voor dat het u aan niets ontbreekt. Naast de villa beschikt Dutch Biz ook over een gezellig café waar het na de schilderworkshop goed vertoeven is. Even napraten en informeel elkaars werk bewonderen staan garant voor een geslaagde schildercursus. In de zomer zetten we de terrasdeuren van dit voormalige koetshuis wijd open zodat u op ons terras kunt genieten van het mooie uitzicht. In de winter bent u welkom bij onze gezellige open haard. Hongerig geworden na het volgen of organiseren van de schilderworkshop? Onze keuken, DèliKitchen, biedt elk seizoen passende gerechten. We werken alleen met biologische, lokale en huisgemaakte producten. Zo komt de honing van onze eigen bijen. Dus als u tijdens uw schilderworkshop iets wilt eten of drinken, dan staan we voor u klaar. Gastvrijheid en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Dutch Biz. We vinden het belangrijk dat uw ervaring tijdens de schilderworkshop mooi en onvergetelijk is. Van tevoren bespreken we met u wat uw wensen zijn. Op de dag zelf zorgen we dat alles voor u klaar staat. Zo kunt u zich volledig en zonder zorgen concentreren op de schilderlessen.

Schildercursus Amersfoort bij Dutch Biz

Overweegt u een schilderworkshop in de omgeving van Amersfoort te geven? Of wilt u graag schilderlessen volgen? Aarzel dan niet om contact met Dutch Biz op te nemen! We bespreken graag de mogelijkheden met u. Samen bekijken we welke ruimte in onze villa het meest geschikt is en wat uw wensen zijn voor deze activiteit. Samen met u bouwen we de schilderworkshop uit tot een succes. U en uw deelnemers worden met gastvrije zorg omringt en u kunt zoals gezegd eindeloos genieten van de prachtige omgeving. Goed om te weten is ook dat het landgoed Dutch Biz goed te bereiken is en een ruime parkeergelegenheid heeft. Dutch Biz is dus de ideale locatie voor een geslaagde schilderworkshop. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via de e-mail of geef ons een belletje. Wij beantwoorden graag uw vragen.