Bent u ook zo gek op koffie? Kies dan voor onze koffie workshop en waan u even als een echte barista! Tijdens deze workshop leert u namelijk professioneel koffie te zetten. Uw kennis over koffie wordt vergroot en u leert koffie proeven. Een barista cursus is een leuke activiteit die u ter aanvulling van uw bijeenkomst kunt organiseren bij ons. Hierdoor voegt u gemakkelijk een leuk en vooral origineel element toe aan het evenement. Op deze manier zullen u en uw gezelschap de dag nog lang herinneren. Bent u enthousiast over het volgen van de barista cursus? Lees dan verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op!

Barista cursus in Amersfoort volgen bij Dutch Biz

Bent u op zoek naar een eventlocatie in Amersfoort om een zakelijk of particulier evenement te organiseren? Wilt u daar iets bijzonders aan toevoegen, zoals een leuke activiteit of bezigheid? Landgoed Dutch Biz leent hier zich uitstekend voor. Het is namelijk mogelijk om bij ons uw verjaardag of een jubileum te vieren. Het landgoed is ook erg geschikt voor zakelijke evenementen zoals een conferentie organiseren, een vergadering te houden of het geven van een training of presentatie. Maak de dag compleet door tussendoor of achteraf een bijzondere activiteit te organiseren. Dan kunnen u en uw gasten even ontspannen. Bovendien kunt u met een activiteit zelfs het groepsgevoel versterken. Bij Dutch Biz kunt u daarom kiezen uit diverse bezigheden. Een zeer geliefde activiteit is de barista cursus.

Algemene informatie cursus barista

Wij van Dutch Biz vinden het belangrijk dat de dag volgens al uw wensen verloopt. U kunt daarom zelf bepalen hoelang de koffie workshop zal duren. Voor de barista cursus geldt een minimale duur van 1,5 uur. Daarnaast kunt u de workshop boeken vanaf 10 deelnemers. Bent u gebonden aan een budget? Dat is bij Landgoed Dutch Biz geen probleem. Wij denken met u mee! Zo zullen de prijs van de barista cursus afstemmen op uw budget.

Bereikbaarheid Landgoed Dutch Biz

Overweegt u een evenement organiseren compleet met barista cursus, maar maakt u zich zorgen over de bereikbaarheid? Geen stress: het Landgoed Dutch Biz in Amersfoort is erg goed te bereiken. U hoeft maar enkele minuten te rijden vanaf de snelwegen A1 en A28. Wij hebben genoeg gratis parkeerplekken voor alle deelnemers van de barista cursus. Als iemand van plan is om met het openbaar vervoer te komen, dan is dat ook heel goed mogelijk. Vanaf station Amersfoort kunt u de buslijn 56 pakken. Vervolgens kunt u uitstappen bij de wijk van Duurstede. Vanaf de bushalte is het nog maar 6 minuten lopen naar het landgoed. Heeft u nog vragen over de barista cursus van Dutch Biz? Of over het volgen van een van onze andere culinaire workshops? U kunt iedere werkdag bellen naar 033-4779779 of mail naar [email protected].