Op een inspirerende locatie komt een teambuilding activiteit tot de mooiste resultaten. Zoekt u nog zo’n uitstekende locatie voor een groepsbinding uitje in de regio Utrecht en Amersfoort of voor andere evenementen? Op het landgoed Dutch Biz zijn de mogelijkheden voor bijzondere en succesvolle teambuilding activiteiten eindeloos. De natuurrijke omgeving en de luxe villa van het landgoed vormen een uitstekende basis voor een middag groepsbinding met collega’s. Dutch Biz beschikt over diverse ruimtes die uitermate geschikt zijn voor dit soort activiteiten. Zo kunnen de spellen binnen of buiten plaatsvinden, afhankelijk wat uw wensen zijn. Dus bent u klaar voor een inspirerende middag groepsbinding? Zoekt u nog een locatie voor teambuilding in Utrecht en die omgeving? Het landgoed Dutch Biz staat voor u klaar!

Indoor bedrijfsuitje teambuilding activiteiten

Door middel van allerlei leuke activiteiten en spellen kan de verbintenis binnen een groep toenemen. Hierdoor worden er vaak teambuilding uitjes georganiseerd als personeelsuitje. Bij landgoed Dutch Biz bent u aan het juiste adres voor allerlei groepsbindende activiteiten in de regio Utrecht. Dutch Biz ligt namelijk te midden prachtige natuur in Amersfoort. Het is mogelijk om zowel binnen als buiten spellen en activiteiten te organiseren. Op het landgoed staat een karakteristieke witte villa met diverse sfeervolle ruimtes waar allerlei spellen en uitjes georganiseerd kunnen worden. De groepsbindende activiteiten indoor lopen uiteen van een virtual reality tot aan een spel ‘Wie is de Mol?’.

Personeelsuitje teambuilding spellen outdoor

Uiteraard kunt u er bij Dutch Biz ook voor kiezen om allerlei groepsbindende activiteiten in de buitenlucht te organiseren. Zo vormt het grote, open grasveld van Dutch Biz het middelpunt voor de teambuilding spellen in de buitenlucht. U kunt uw team versterken en verbinden op het landgoed in Amersfoort door middel van de volgende buitenactiviteiten:
  • Yoga
  • Schapen drijven
  • Constructie Challenge
  • Droppings
  • Mijnenveld
  • Reuze Jenga
  • Vergaderen in het bos

Waarom Dutch Biz voor teambuilding activiteiten Amersfoort?

Op allerlei locaties kunt u een bedrijfsuitje organiseren met het doel de banden te versterken binnen het team. Het bijzondere van de personeelsuitje teambuilding mogelijkheden op landgoed Dutch Biz in Amersfoort is dat wij alles op één locatie kunnen aanbieden. We bespreken samen met u wat uw wensen zijn. Vervolgens nemen wij de rest uit handen. Hierdoor kunt u gewoon zorgeloos meedoen aan de groepsbindende activiteiten en spellen. Wij regelen het spel en de catering wordt geheel verzorgd door onze eigen keuken.

Combinatie met catering

Zo verzorgen wij een ontvangst met koffie en huisgemaakte lekkernijen voordat u van start gaat met de teambuilding activiteiten. Vervolgens staat er een uitgebreide lunch op u en uw collega’s te wachten. Bovendien zullen er genoeg gezonde, lekkere snacks klaar staan voor tussen de teambuilding activiteiten door. Ten slotte kunt u de dag afsluiten met een aangeklede borrel of een culinair diner verzorgd door onze eigen catering DèliKitchen. Zij gebruiken enkel lokale, biologische en huisgemaakte producten. Het diner kan aan tafel geserveerd worden of in buffetvorm. Kortom, bij Dutch Biz kunt u diverse teambuilding spellen organiseren én genieten van heerlijk bourgondisch eten.

Boek gelijk een teambuilding activiteit Amersfoort

Dus moet u nog een leuk personeelsuitje organiseren waarbij de focus ligt op het versterken en verbinden van het bedrijf? Zoekt u een goede locatie voor zo’n bedrijfsuitje? Neem dan gelijk contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we uw voorkeuren en wensen bespreken voor het bedrijfsuitje. Samen creëren we op die manier een leuke middag vol gezellig activiteiten. Dus wacht niet langer! Boek gelijk bij Dutch Biz een geschikte activiteit voor uw volgende personeelsuitje. Om contact met ons op te nemen kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar [email protected]. Uiteraard kunt u ons ook bellen via 033-4779779. Dus bent u klaar voor een inspirerende teambuilding? Vertel ons uw wensen en wij helpen u er een geslaagd evenement van te maken!