Heerlijk ontspannen in de prachtige natuur of nieuwe vaardigheden leren in sfeervolle ruimtes. Door een workshop mee te maken, doet u nieuwe ervaringen op. Wanneer u in de omgeving van Amersfoort woont of werkt, dan kunt u deelnemen aan de interessante workshops die gegeven worden op het landgoed Dutch Biz. Er vinden diverse workshops Amersfoort plaats bij Dutch Biz. Zo wordt u één met de natuur en helemaal zen tijdens een yoga cursus, leert u de fijne kneepjes van de kunst van het boogschieten of kunt u voortaan uw mannetje staan in de ring dankzij een workshop boksen. Het is allemaal mogelijk op het landgoed Dutch Biz. Voor een leerzame, uitdagende en interessante workshops in Amersfoort en omgeving bent u bij ons dus aan het juiste adres. Dus zoekt u nog een leuke workshop Amersfoort? Overweeg dan het landgoed Dutch Biz!

Workshop Amersfoort op het landgoed Dutch Biz

Omringd door bossen midden op de Amersfoortse Berg vindt u het landgoed Dutch Biz. Het is een unieke locatie om een workshop in Amersfoort te volgen. Zo vindt u op het landgoed de iconische witte villa. Deze villa bevat meerdere uitstekende ruimtes die perfect zijn voor diverse evenementen en activiteiten. Zo worden onder andere bruiloften, feesten en vergaderingen gehouden op het landgoed. Naast deze luxe faciliteiten beschikt Dutch Biz tevens over een knus café en een groot terras. Hier kunt u een gezellig borrel organiseren voor uw gasten nadat u deelgenomen heeft aan de workshop Amersfoort op het landgoed. De catering van Dutch Biz ligt in de capabele handen van DèliKitchen. Zij geven bijvoorbeeld de kookworkshop buiten op het landgoed. Daarnaast beschikt Dutch Biz nog over een bostuin en ruime parkeergelegenheid. Ten slotte is er tevens rekening gehouden met de mindervaliden gasten van de workshops Amersfoort. Het merendeel van de ruimtes zijn namelijk toegankelijk ingericht. Kortom, op zo’n prachtige locatie met uitstekende faciliteiten wordt een workshop Amersfoort wel heel bijzonder!

Diverse workshops Amersfoort omgeving

Wilt u graag deelnemen aan een interessante workshop in Amersfoort en die omgeving? Op het landgoed Dutch Biz worden allerlei verschillende workshops georganiseerd. Het landgoed is namelijk de uitgelezen plek voor inspirerende, originele en avontuurlijke activiteiten. Bovendien zijn de mogelijkheden voor een workshop Amersfoort eindeloos bij Dutch Biz. Van boogschieten tot boksen en van yoga tot een culinaire workshop: er is zoveel te doen op het landgoed Dutch Biz in Amersfoort. Het enige wat u nog moet doen, is beslissen welke workshop Amersfoort u wilt volgen. U bent voor allerlei andere particuliere of zakelijke evenementen tevens bij ons aan het juiste adres.

Bij Dutch Biz een workshop volgen

Heeft u de behoefte iets nieuws te leren of zoekt u nog een leuke activiteit om te ondernemen met vrienden, familie of collega’s? Dan is een workshop in Amersfoort bij Dutch Biz zeker iets voor u! U heeft de keuze uit diverse workshops die afwisselend buiten of binnen worden gegeven. Bovendien kunt u contact met ons opnemen om eventuele persoonlijke voorkeuren of wensen te bespreken. Samen zorgen we er op die manier voor dat de workshop Amersfoort geslaagd zal zijn!

Heeft u dringende vragen of wilt u graag aanvullende informatie ontvangen over de diverse workshops in Amersfoort die georganiseerd worden op het landgoed Dutch Biz? Laat het ons weten! Het is mogelijk om contact met Dutch Biz op te nemen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u tevens een e-mail sturen naar [email protected]. Wilt u liever een persoonlijk gesprek aangaan om uw wensen voor een workshop te bespreken? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 033-4779779. Wij van Dutch Biz staan u graag te woord.