Afscheid nemen van een naaste is een moeilijke gebeurtenis. Bovendien komt er een hoop geregel op u af. Wij bieden u graag een helpende hand door een warme en sfeervolle condoleance of herdenkingsdienst voor u te verzorgen. Landgoed Dutch biz is gelegen tussen de Amersfoortse bossen en biedt een prachtige, rustgevende locatie om een condoleance te organiseren. De rustgevende sfeer zorgt ervoor dat al u, uw familieleden, vrienden en kennissen zich op hun gemak voelen en rustig afscheid kunnen nemen. Een condoleance is er om steun te vinden bij elkaar, na te praten en herinneringen op te halen. Dus zoekt u nog een condoleance locatie? Wilt u graag ondersteund worden in deze moeilijke tijd? Dutch Biz staat voor u klaar.

Een condoleance Amersfoort bij Dutch Biz

Wanneer u het landgoed Dutch Biz overweegt voor een herdenkingsdienst, dan kunt u rekenen op een bosrijke omgeving en een huiselijke sfeer. Hierdoor zijn wij een prettige locatie waar u kunt samenkomen met uw dierbaren. Bovendien bespreken we met u wat uw wensen zijn. Vervolgens voeren we dit met veel liefde en respect uit, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Op die manier is er ook voor u ruimte om het recente verlies te verwerken. Het huiselijke landgoed Dutch Biz ligt aan de rand van Amersfoort en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. De begraafplaatsen Rusthof en Maranatha liggen overigens op vijf minuten rijden van het landgoed.

Herdenkingsdienst geheel naar wens

Het landgoed beschikt over meerdere sfeervolle locaties waar u op uw wijze afscheid kunt nemen van een dierbare. Het is mogelijk om de condoleance binnen of buiten te organiseren. Onze eerste locatie is de villa. Dit is het stralende middelpunt van het prachtige landgoed. De villa zorgt voor een warme en huiselijke sfeer zodat u en uw bezoek zich op hun gemak voelen. De villa bestaat uit vijf kleinere ruimtes waardoor het geschikt is voor condoleance in groot of kleiner gezelschap. Het cafe is de tweede ruimte op het landgoed en is gelegen in het voormalige koetshuis. Het café heeft een warme sfeer en is direct gelegen aan het ruime terras. De serre is de meest intieme, en door het uitzicht op de tuin, de meest ontspannende ruimte die wij aanbieden. Het is mogelijk om hier een kleine herdenkingsdienst te organiseren. Wanneer u met een groter gezelschap bent, dan is het natuurlijk mogelijk om een ruimte erbij te boeken. Bij mooi weer is het bijvoorbeeld een optie om de condoleance buiten te organiseren in onze groenrijke bostuin. Het grote grasveld ligt in het verlengde van ons landgoed. Het geluid van de natuur biedt veel rust en troost. Een condoleance bevat meestal mooie of grappige speeches die u aanhoort met een lach en een traan, memorabele muziek die u aan de dierbare doet denken en eventueel worden herinneringen in beeld van uw geliefde getoond. Landgoed Dutch Biz beschikt over modern apparatuur dat u kunt gebruiken om zo’n waardig afscheid te nemen. Het is ook mogelijk om de condoleance aan te kleden aan de hand van een thema indien de dierbare dat had aangegeven. De condoleance of herdenkingsdienst kan zowel voor als na de begrafenis plaatsvinden. Bij Dutch Biz is alles mogelijk en kunnen we samen het tot in de puntjes perfect organiseren.

De catering

Een condoleance is een emotioneel moment. U heeft dan al genoeg aan uw hoofd. Graag willen wij ervoor zorgen dat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. Ons cateringteam DèliKitchen staat daarom graag voor u klaar om de condoleance tot in de puntjes verzorgen. DèliKitchen levert maatwerk en zal de catering voor deze gedenkwaardige dag geheel afstemmen op uw aangegeven voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld denken aan eenvoudige kleine hapjes of een diner om gezamenlijk al uw herinneringen aan uw dierbaren op te kunnen halen. De chefs van het Amersfoortse landgoed bereiden de gerechten met veel liefde en passie. Zij werken met lokale, huisgemaakte, seizoensgerelateerde producten - en dat proeft u.

Bereikbaarheid Dutch Biz

Het landgoed Dutch Biz is gelegen op het hoogste punt van Amersfoort in een bosrijke omgeving. Het landgoed is goed bereikbaar en slechts enkele minuten rijden vanaf de snelweg A1 en A28. Op ons eigen terrein hebben wij tevens genoeg gratis parkeerplekken. Daarnaast zijn wij ook te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Amersfoort Centraal kunt u het beste buslijn 56 nemen en uitstappen bij Wijk van Duurstede. Vanaf de busstop is het nog 6 minuten lopen naar het landgoed. Graag helpen wij u bij het nemen van een waardig afscheid. U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen naar onze sfeervolle locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op het volgende nummer: 033-4779779 Of stuur een email naar [email protected].