Moet u binnenkort een congres organiseren en zoekt u nog een uitstekende omgeving met een bijzondere sfeer en genoeg ruimte? Het landgoed Dutch Biz biedt een inspirerende omgeving waar u een conferentie kunt organiseren. Een congres houden bij Dutch Biz Amersfoort is anders dan andere doorsnee conferenties. Door de bosrijke omgeving zullen de deelnemers enorm verrast zijn. Bovendien bent u direct onderscheidend ten opzichte van concurrenten. Dit zorgt voor een blijvende, positieve indruk bij uw gasten. Overigens is het Landgoed Dutch Biz zeer goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer en beschikt het terrein over voldoende parkeerplekken voor uw publiek. Dus stop maar met zoeken naar een congreslocatie in Amersfoort, Dutch Biz staat voor u klaar!

Conferentie in Amersfoort bij Landgoed Dutch Biz

Een conferentie organiseren is een groot karwei. De voorbereidingen beginnen vaak al ver van tevoren. Het uitkiezen van een congreslocatie dat passend is bij uw verhaal en doelgroep is daar een belangrijk onderdeel van. Wanneer u het Landgoed Dutch Biz overweegt voor een zakelijke conferentie, dan kunt u rekenen op een bosrijke omgeving en een warme sfeer waar al uw gasten zich op hun gemak zullen voelen. Naast het feit dat het landgoed zich perfect leent als conferentiecentrum, kunt u bij Dutch Biz tevens andere zakelijke evenementen of activiteiten organiseren. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding trainingen, presentaties, vergaderingen of een zakelijke borrel compleet met diner. Bij Landgoed Dutch Biz is het allemaal mogelijk. Wij staan klaar om er samen met u een groot succes van te maken.

Congreslocatie Amersfoort geheel naar wens

Wanneer u kiest voor landgoed Dutch Biz, dan zullen wij ervoor zorgen dat de conferentie locatie geheel naar wens afgestemd is. Onze grootste binnenlocatie en het middelpunt van het terrein is de witte villa. Het gebouw bestaat uit een grote kamer met vijf subkamers. Deze locatie is erg geschikt voor het organiseren van een zakelijk congres. Een conferentie bestaat doorgaans uit indrukwekkende presentaties. Daarom beschikken wij tevens over moderne apparatuur die deze presentaties vlekkeloos ondersteunen. Bovendien is kunnen wij vooraf de locatie aankleden zoals u wenst. Bij landgoed Dutch Biz zijn de mogelijkheden eindeloos en alles zullen we samen met u tot in de puntjes verzorgen.

Catering tijdens de conferentie

De dag wordt natuurlijk helemaal compleet wanneer u uw publiek heerlijke hapjes en drankjes aan kunt bieden. Wij beschikken over een eigen catering en kunnen daarom flexibel meedenken in uw wensen betreft de cateringinvulling. Het team van DèliKitchen staat voor u klaar om de conferentie tot een onvergetelijke dag te maken. Naast diverse hapjes kunnen zij ook een brunch, lunch of diner serveren. De chefs werken met liefde en passie voor eten en dat is te proeven! De gerechten worden altijd gemaakt van verse, lokale en seizoensgerelateerde producten. Wanneer u een conferentie organiseert, dan bent u waarschijnlijk gehouden aan een budget. Daar kunnen wij tevens vooraf rekening mee houden. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en voordat u het weet heeft u een uitstekende conferentie locatie in Amersfoort geboekt!

Bereikbaarheid Dutch Biz als conferentiecentrum Amersfoort

Gelegen tussen de bossen op het hoogste punt van Amersfoort is het Landgoed Dutch Biz te zien. Als locatie voor een conferentie is Dutch Biz uitermate goed te bereiken. Het is namelijk slechts enkele minuten rijden vanaf de A1 en A28. Ook voor gasten die met het openbaar vervoer gaan is dit geen punt. Vanaf het Amersfoortse station kunnen zij namelijk de buslijn 56 nemen en uitstappen bij de wijk van Duurstede. Vervolgens is het nog maar 6 minuten lopen. Bent u ondertussen enthousiast geworden en wilt u graag een kijkje komen nemen om te kijken of het landgoed een geschikte locatie is voor uw conferentie in Amersfoort en die omgeving? Laat het ons weten! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 033-4779779 of stuur een e-mail naar [email protected].