Wanneer u druk bezig bent met het organiseren van een bedrijfsuitje, dan houdt u vanzelfsprekend rekening met diverse aspecten. U wilt een prachtige locatie, genoeg parkeerruimte en natuurlijk een leuke activiteit. Dutch Biz heeft het allemaal! Het landgoed Dutch Biz is namelijk een populaire evenementenlocatie in Amersfoort waar u gemakkelijk diverse speciale gelegenheden kunt vieren. Van bruiloftsfeesten tot aan zakelijke evenementen: bij Dutch Biz bent u aan het juiste adres. Dus bent u momenteel druk bezig om een gezellig bedrijfsuitje in de omgeving van Amersfoort te regelen en zoekt u nog een adembenemende locatie met genoeg parkeergelegenheid en een heerlijke catering? Dutch Biz zorgt er samen met u voor dat het een onvergetelijk bedrijfsuitje zal worden!

Bedrijfsfeest in Amersfoort organiseren

Zijn de doelen behaald of is er een andere reden voor een goed bedrijfsfeest? Dan wilt u dit bedrijfsuitje vanzelfsprekend goed aanpakken. Borrelen met zakenrelaties of feest vieren met collega’s is nét wat leuker als u op een bijzondere locatie bent. In dat geval is het landgoed Dutch Biz een goede kanshebber als locatie voor uw bedrijfsuitje. Dankzij de bijzondere ligging bevindt u zich tijdens het teamuitje op een unieke, sfeervolle locatie. Bovendien is de gehele villa beschikbaar voor uw zakelijke bijeenkomsten. Naast een bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest Amersfoort kunt u bij Dutch Biz tevens een ruimte reserveren voor zakelijke bijeenkomsten zoals presentaties, vergaderingen of trainingen. Ook voor dat soort bedrijfsuitjes zit u bij Dutch Biz goed. Bovendien horen we graag wat uw wensen zijn voor uw bedrijfsfeest in Amersfoort. Op die manier kunnen we er namelijk samen voor zorgen dat er nog jaren over dat ene bijzondere bedrijfsfeest in Amersfoort wordt gesproken.

Dutch Biz als locatie voor bedrijfsuitje Amersfoort

Het landgoed Dutch Biz is gelegen tussen de bossen midden op de Amersfoortse Berg. Hierdoor leent de omgeving zich al uitstekend voor een gezellig bedrijfsuitje in Amersfoort. Op het landgoed vindt u de witte villa van Dutch Biz. Zoals eerder genoemd kunt u meerdere ruimtes huren die zich uitstekend lenen voor een speciale gelegenheid. Hierdoor vindt u vast en zeker de ideale locatie voor uw teamuitje. Er zijn diverse activiteiten waar u uit kunt kiezen voor uw bedrijfsfeest. Wilt u bijvoorbeeld als uitje heerlijk dineren met het hele bedrijf? Dan kunt u genieten van een tongstrelend diner. Op het landgoed Dutch Biz worden alleen biologische, lokale en huisgemaakte producten gebruikt voor de catering. Hierdoor geniet u werkelijk van een bourgondisch diner met uw collega’s tijdens het bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje Amersfoort outdoor

Wilt u graag een actief bedrijfsuitje in Amersfoort? Dat is tevens mogelijk bij Dutch Biz. Er zijn diverse activiteiten beschikbaar waar u een keuze uit kunt maken. Ontdek bijvoorbeeld de spraakmakende wateren rondom Amersfoort tijdens een boottocht of kijk uit over ons prachtige kikkerlandje tijdens een ballonvaart. Daarnaast is het ook een optie om een teamuitje te organiseren waarbij de nadruk ligt op samenwerken. De mogelijkheden voor teambuilding zijn eindeloos op het landgoed Dutch Biz. Het grote, open grasveld op het landgoed vormt het kernpunt van alle teambuilding activiteiten. Een teamuitje begint dan met een kopje koffie en wat huisgemaakte lekkernijen. Vervolgens geniet u van een heerlijke lunch en uiteraard zijn er genoeg gezonde snacks om te nuttigen tijdens de teambuilding. Ten slotte sluit u het bedrijfsuitje Amersfoort af bij Dutch Biz met een complete borrel of een verrukkelijk diner.

Boek direct uw teamuitje Amersfoort bij Dutch Biz

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje of moet u eigenlijk nog beginnen met het organiseren van uw teamuitje? Boek dan direct een teamuitje Amersfoort volledig naar wens bij landgoed Dutch Biz! Naast de prachtige locatie beschikt het landgoed tevens over alle faciliteiten die nodig zijn om er een succesvol bedrijfsuitje Amersfoort van te maken. Dus wacht niet langer en hak de knoop door om uw eerstvolgende teamuitje ook te organiseren samen met Dutch Biz. Neem direct contact met ons op voor een kennismaking. Dan bespreken we de mogelijkheden en uw persoonlijke voorkeuren voor een perfect bedrijfsuitje in Amersfoort. U kunt het contactformulier invullen, een e-mail sturen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen via 033-4779779.