Altijd vergaderen op kantoor kan op den duur wat saai worden. Het is immers de locatie waar u dag in dag uit al te vinden bent. Wist u dat vergaderen op een inspirerende locatie zoals op een mooi landschap kan een positief effect hebben op de productiviteit? Hierdoor is het dus interessant om wellicht een vergaderlocatie te huren. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie waar u kunt vergaderen met uw klanten of medewerkers in de gemeente Amersfoort? Dan is het landgoed Dutch Biz een uitstekende optie! Het landgoed is gelegen op een unieke locatie in Amersfoort en beschikt over veel sfeervolle ruimtes die ideaal zijn voor vergaderingen. Dus zeg die oude, stoffige vergaderruimte vaarwel en probeer deze sfeervolle vergaderruimte in Amersfoort! Het landgoed Dutch Biz heeft genoeg parkeerplekken, dus ook voor het vergaderen in Amersfoort met veel mensen kunt u hier een perfecte vergaderruimte huren.

Vergaderen in Amersfoort

Vergaderen op een externe en nieuwe locaties heeft veel voordelen. U kunt in een andere omgeving veel nieuwe inspiratie opdoen en meerdere gasten ontvangen voor een vergadering. De vergaderruimtes in Amersfoort van het landgoed Dutch Biz zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Zo zijn de ruimtes voorzien van moderne audiovisuele ondersteuning en flipovers. Met de moderne plasmaschermen, het ingebouwd geluidssysteem en een draadloze koppeling van uw laptop kunt u zorgeloos aan de slag gaan met uw vergadering. Wij denken graag met u mee om uw vergaderruimte in Amersfoort naar wens in te richten. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Stijlvol vergaderen in Amersfoort

Het landgoed Dutch Biz is gelegen in een prachtig natuurgebied midden op de Amersfoortse Berg en is omringd door bossen. Het landgoed heeft een prachtige witte villa en een gezellig café waar u na het vergaderen in Amersfoort lekker kunt dineren en borrelen. Kortom, een unieke vergaderlocatie in Amersfoort met een scala aan sfeervolle ruimtes. De multifunctionele vergaderruimten, sub- en hoofdruimten lenen zich uitstekend voor verschillende zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Bovendien bieden wij ruimte aan groepen van verschillende groottes en richten de gehuurde ruimten in de gewenste (vergader)opstelling in. Verder beschikt Dutch Biz over een ruim terras en over een grote bostuin waar u met mooi weer ook in de open buitenlucht kunt vergaderen. Ten slotte beschikt het landgoed over voldoende parkeergelegenheid voor al uw gasten en er zijn meerdere ruimtes toegankelijk ingericht voor de mindervalide gasten. Dus wanneer u stijlvol wilt vergaderen in Amersfoort, dan moet u bij Dutch Biz zijn!

Vergaderruimte huren in Amersfoort

Het landgoed Dutch Biz is de perfecte vergaderlocatie in de omgeving van Amersfoort. U hoeft zich bij het huren van vergaderruimte verder nergens zorgen over te maken. Ons personeel zorgt ervoor dat u tijdens de pauzes van de vergadering kunt genieten van gezonde en lekkere tussendoortjes. Ook zullen er verfrissende drankjes en verse koffie voor u en uw gasten klaar staan. De catering verzorgen wij uit onze eigen DèliKitchen. Daar werken we met enkel huisgemaakte en biologische producten en gerechten. In onze grote bostuin kunt u ook een rustgevende wandeling maken tijdens de pauze van het vergaderen in Amersfoort. Hierdoor kunt u na de pauze weer vol energie aan de slag gaan. Verder is het mogelijk om achteraf te genieten van een smakelijk diner of om de dag af te sluiten met een lekkere borrel in ons café.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om te vergaderen in Amersfoort bij Dutch Biz? Neem dan contact op! Stuur ons gerust een bericht door te mailen naar [email protected] of door het formulier in te vullen op onze contactpagina. Mocht u behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek, dan kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 033-4779779.